Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Fagområder

Siste fra Østfoldforskning

FoodProFuture bærekraftseminar

Seminaret “Environmental sustainability of food” ble holdt 14 mars på Nofima i Ås. Seminaret formidlet resultater fra arbeidspakke 1 i prosjektet FoodProFuture. Dette er et prosjekt som støttes av BIO […]

Hva er bærekraft?

Vi har hørt det så ofte. ”Bærekraftig utvikling”. Men hva betyr det egentlig? Ifølge Brundtlandrapporten av 1987 er definisjonen “Bærekraftig utvikling er utvikling som imøtekommer behovene til dagen […]

Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?

Gjennom innovasjonsprosjektet Seapack har flere aktører i verdikjeden samarbeidet med forskere fra Nofima og Østfoldforskning om å finne de beste løsningene for en bærekraftig sjømatindustri. Prosjekt […]